У долонях - всесвiт
Сонце стає у твоїх долонях
Весь світ в твоїх долонях!
І не питай, чом так сталось, я не відповім!
Сонце осяяло трави некошені –
Поле тримаєш у своїх долонях!
Зайві слова, наче чоботи зношені –
Душу тримаєш у своїх долонях!
По дощі веселка грає,
Вітер трави вигинає,
Птах літає,
Ти цей світ живий тримаєш
Знай: він у твоїх долонях!
Верби схилилися додолу косами –
Пісню тримаєш у своїх долонях!
Хмари розбурхані випали росами –
Всесвіт тримаєш у своїх долонях!
По дощі веселка грає,
Вітер трави вигинає,
Птах літає,
Ти цей світ живий тримаєш
Знай: він у твоїх…
Міцно тримай, не відпускай!
Чуєш? Міцно тримай! Міцно тримай!
Міцно тримай, не відпускай!
Чуєш? Міцно тримай! Міцно тримай! Всесвіт тримай!
По дощі веселка грає,
Вітер трави вигинає,
Птах літає,
Ти цей світ живий тримаєш
Знай: він у твоїх...
Весь світ в твоїх долонях!
Свидетельство о публикации №110121801273