Omnia mea mecum porto

OMNIA MEA MECUM PORTO*


En draape av den gule solen pе det moerkegroenne bladet,
Som er saa underlig  forfriskende og saa uventet kaldt,
En duft av tidlig sommer som er full av ferske blomster -
Det bildet har vel ingen av de hele verdens kunstnere fеtt malt.

For dette er MIN sommer. MINE barndomsminner. MINE store epler
Som ligger midt paa bordet paa det lille kjoekkenet i bestemorens hjem...
MIN verdens beste varme tryllejordbaersyltetoey som hun har nettopp laget
( Jeg tror ikke hun visste en gang at det blir til en mikstur for meg -
                mot alle slags problem).


Naa er barndommen over. Jeg er godt voksen . Alt jeg noensinne opplevde
Tar jeg helt uten tvil naa - videre med meg .
Den store tunge sekken full av disse fargerike livets biter -
Den baerer jeg bestandig med meg og bestandig fyller denne paa med nye, jeg



   *Jeg baerer alt mitt med meg (latin)


Рецензии