Акорд чар вний

Прислухайтесь: акорд цей - чарівний!
Проснувсь у нім весни бузковий вітер,
Перегук птаства, ніжний трепет віття,
Прозорий дощ, веселий, мандрівний...
Прислухайтесь: акорд цей - чарівний!

Ледь двері прочинив у таїну,
А вже зумів навік приворожити.
У вись летиш з ним, падаєш у жито,
Пливеш, як хмарка, в срібну далину.
Ледь двері прочинив у таїну...

Йому підвладні порухи душі,
А заборони людські - невідомі.
У кожнім з нас, немов у власнім домі,
Царює, наче сонце в черемші...
Йому підвладні порухи душі.

І вже несила відігнать, забуть,
І ти вже інший сам перед собою -
Стурбований сторонньою журбою,
Схвильований, пізнавши дива суть.
І вже несила відігнать, забуть
Акорд чарівний...


Рецензии