Short lines - 17. Well in rain...
Morgen und Gestern -
Alles als Vestern...
*** 82
The knife is sharp –
The word is ripe…
*** 83
To be quite well in rain
To be a frog - is main…
*** 84
I sex… in love… in life – it’s strange…
May look as in Zoo when wolves are in cage…
*** 85
Poetry is really a virus -
“It immediately inspires”…
Свидетельство о публикации №110121702119