Naa er alt hvitt som kritt

Naa er alt hvitt som kritt – ingen grenser
Mellom himmel og jord. Det snoer.
Bare en fargeprikk
Helt i midten av denne hvitheten. Det er meg der –
Alene og lykkelig – staar.
Ingen og ingenting som forstyrrer
Aa forsoeke aa fly – proev naa!
Armer ut...Take a deep breath... Foelg ditt hjerte...
                Fly - without the wings.... 
Foeler du naa ? Det gaar an,
                                        det gaar!...


Рецензии
Ja si det, du... TLA

Ларисса Сергеева   16.12.2010 02:16     Заявить о нарушении