невм ло

І безумовно, і безкомпромісно.
Ось так. Без зайвих слів.
Ти дуже вихований, звісно,
Але кохати ти не вмів.
Вмирав від рухів і речей.
Плекав фантазії так гарно.
Та витратив безліч ночей
Для розуміння, що все марно.
І тепер зовсім недоречно
Згадати те палке життя.
Де все солодко та сердечно
Було..було, та вже нема.
В місцевім парку просидіти
В думках чекаючи тебе.
І звісно ж, так і не зустріти…
Тебе. Мине..мине…мине…


Рецензии