Господi сусе чи ти?
Щоб таке побачить довелось.
На твоїх очах що діє мре.
Про що мріяв теє не сбулось.
Розлетілось марево надій,
Тане, наче вранішній туман,
В карколомнім вирії подій,
Політичних міркувань дурман.
Хоть ходи до церкви не ходи,
Важко зняти з серця цей тягар.
На держави цвинтарі сиди,
Віршем проклинаючи базар.
Свидетельство о публикации №110121508567
С уважением,
Виктория Борисова 2 24.01.2011 21:33 Заявить о нарушении
Виктор Вам 29.01.2011 10:45 Заявить о нарушении