Кому моя потрiбна доля?

Кому моя потрібна доля?
Живи як хочеш і на що.
Нам кажуть, що дарована вже воля.
Щож то за воля й для кого?

Платня така, помилуй боже,
Що досить лиш на молоко,
На їжі на такій протягнеш ноги,
Не ошукавши іншого.

В яких країнах наших не побачиш,
Пробачте! Хто до цього звів?
Що на чужині, в наймах ми належим
До вільного народу ЖЕБРАКІВ.


Рецензии
Що хотіли, те й маємо!!!

З теплом, Юрій!!

Прокопенко Юрий   23.04.2012 07:41     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.