Сумно

                *    *    *
                Сумно...

Ще трохи, та помру як дим.
Солодким медом я розтану в вітрі.
Останній лист зірветься й полетить,
На ч’ї-то руки може тихо стрибне.

Проміння. Очі. Смуток. Що іще?
Нема нічого, чи усе є в серці.
Червоне, жовте листя обійме
Мене у лісі. Дощ з очей проллється.

В обіймах теплих знову посміхнусь,
Коханець лісу непомірно божевільний.
Сховаюсь у траву  м’яку,
Засну та полум’ям нестриманим розквітну.

                26 Жовтня 2007 р.


Рецензии