А полум я так швидко загасало

За кришталевою стіною
Залишусь я на самоті
Ми не побачимось з тобою
У цьому мабуть вже житті

Так важко промовляти слово,
Яке колись єднало нас,
Але ім`я шепочу знову
У тисячатрьохсотий раз

А полум`я так швидко загасало
І вітер попіл цілував
Листи, що нам любов писала
Назавжди смуток забирав

26/07/2010


Рецензии