Не залишай

Шалені дні повзли крізь мене
І знову ти втікала геть.
Я не хотів втрачати тебе
І за дощем встигав ледь-ледь.

Шалені дні повзли крізь тебе
І знову я тікав кудись.
Ти не могла тепер без мене
І на коліна впала вниз.

Шалені дні призупинились
І бігли ми назустріч снам.
Нарешті ми в житті зустрілись,
Сказали "стоп" шаленим дням.

Не залишай,
не залишай мене у колі,
Не залишай мене на дні
Вже досить вогняного болю,
Втомились очі вже мої

27/07/2010


Рецензии