Fargerik misunnelse

Jeg misunner den rшde fargen –  den er modig,  aktiv og frekk,
Jeg misunner den rшde fargen – alle hindringer rydder den vekk.


Jeg misunner den blеe fargen    - den er  trygg og selvsikker og snill,
Jeg misunner den blеe fargen   - og jeg drukner i ditt blешyde smil...


Og den gule misunner jeg ogsе – dette er en farge av dagens lys,
Jeg misunner den gule fargen –   lyset gir deg utallige kyss...


Jeg misunner den hvite fargen  -   alle de шvrige er gjemt i den,
Jeg misunner den hvite fargen   -  dette er ikke en kjedelig en.


Mest misunner jeg den som er grшnn –
Mother-nature, den hjelper mot alt –
Medisinen mot tеrer, og sorger, og ikke-gjensidige fшlelser
               
                er utvilsomt grшnnmalt.... 


Рецензии
Bare sееее flott... TLA

Ларисса Сергеева   15.12.2010 03:22     Заявить о нарушении