В руках у чоловiка я рабиня
Готова за хвилини ці померти
Все забуваю і щасливою стаю
Немов рабиня, що їй вільну підписали
Мене усю ви порубайте на куски
А я шукатиму ту сильну половину
А може винна я, ну в чім моя вина
Що насолоду від кохання розділяю
Легко судити хто не знає в цьому втіху
Від чоловічих рук і їхнього кохання
Забудеш все і в небо ти летиш
Коли тебе ласкають їхні руки
Мене усю ви порубайте на куски
А я шукатиму ту сильну половину
А може винна я, ну в чім моя вина
Що розділяю насолоду від кохання
А може це для долі, мій є хрест
Який я у житі, мушу пронести
Так не судіть і не осудять вас
Життя таке що кожен може впасти
Свидетельство о публикации №110121408674
Сусанна Мунгия Крисостомо 2 17.02.2012 13:29 Заявить о нарушении