Божевiлля

Божевілля небачених снів,
Елементи несказаних фраз
У потоці  розтрачених днів
Все частіш роблять вибір за нас

П’янить серце отрути хміль
Не спитає ніхто, скільки літ
І  на віях навіщо сіль
Загубився гармонії  слід

Світ безглуздий – не мій, факт.
Це фатальний, мабуть,  жарт,
Знову серце не б’ється в такт…
Чи можливо, що смерть –старт?

А душа – небокрилий птах.
Так і рветься із клітки у вись,
Адже тіло лиш одіж, прах.
Розлетиться по вітру колись.

Чи існує казковий край,
Де немає огидних пут ,
Де життя – це не пекло,  рай!
Загубився навіки маршрут…


Рецензии
Симпатичная.Жму на "понравилось".

Игорь Дяченко   07.12.2011 15:01     Заявить о нарушении
Спасибо, приятно :)

Екатерина Грабарская   04.01.2012 16:29   Заявить о нарушении