Хованки особистостi

Я можу по-різному, різними мовами
Трошки наївно та інколи сковано.
Можу сама або разом із кимось,
Якщо не підходить зіграю, прикинусь.
Можу надривно і дуже красиво.
Можу на право, а інколи вліво.
Можу любити, а можу кохати.
По суті одне, але різні ці вади.
Для кожного можу маску змінити.
Я можу кохаті, я вмію любити!
День до неділі, час до хвилинки.
Мій наcтрій буває різних відтінків.
Сильна для тебе, для інших вразлива.
Я можу настирно та вмію несміло.
По-суті, я граю словами в склади,
А справжню мене ще зумій віднайди!


Рецензии