Я хочу бути крiзь тобою зачаклован...

Я хочу бути крізь тобою зачаклован,
Щоб серце не могло кров рухать без тебе,
Щоб образ твій в очах був завжди намальован,
Щоб я тобой вимірював себе.

Я хочу, щоби ти була зі мною поруч,
І щоб я міг щодня пісні тобі співать,
А потім, у ночі, свого кохання повідь
Тобі, лише тобі, до ранку дарувать.

Та є іще одне, про що молю богів я,
За цим готовий в церкву на уклін іти,
Возносити святим до їхнього безслів’я,
Лише б тільки про те ж помріяла і ти.

1999 рік


Рецензии