Скрипка
Різдво... гасають колядники.
Циган із скрипкою
Біля воріт стоїть...
Та проситься на скрипці грати.
Так тепло, затишно вдома.
Музика трохи постояв, зігрівся,
Та так протяжно, та чутливо грав.
Неначе з раю музика звучала.
Ту скрипку старого цигана донині
Памятаю. Чарівні звуки, чарівні
Муки - музики життя.
На вулиці мороз...
Випита чарка, друга...
Різдво... На вулиці зима, а скрипка
Доброго музики гра та гра...
Свидетельство о публикации №110121302044