Ти щастие не ми пожелавай...

Ти щастие не ми пожелавай.
Пожелай ми само не смърт.
Пожелай ми успех или слава.
Или дълъг изкачващ се път.

Че пожеланото щастие щастие не носи,
щом не сме рамо до рамо.
Щом те забравят, не трябват въпроси.
Тук твоето щастие значи не е било.

А ти...  щастие не ми пожелавай.
Пожелай ми само не смърт.
Пожелай ми успех или слава.
Или дълъг изкачващ се път.


Рецензии