СОН
Так страшна зараз прачынацца,
І я, патрэбна вам прызнацца,
Падобна Сфінксу вечна сьплю.
Няхай калоціць гром зямлю,
Стагодьдзі скопам праімчацца,
Падобна Сфінксу вечна сьплю –
Так страшна зараз прачынацца.
Свидетельство о публикации №110121104689