На вулицях лiд

На вулицях лід, на вулицях – сніг
Я біг що є сил та у запалі раптом забув про мету
Саме ту, що у серці беріг надто довго
Листя пожовкло й води тихе плесо зчорніло….

«Я все ще люблю», - епітафії надпис огризок,
Список загиблих і патока в’Язка жалю
Йду… повільно на завжди від тебе
Залишивши в темряві жар почуттів та золу


Рецензии