Закохана
Гарніша від інших в сто крат!
Чиясь половинка -
Любові п'янкий аромат.
Ах, як вона сяє,
Як пристрастю стогнуть уста!
Її колисає
Життя і його висота.
Закохана жінка -
Всесильна - їй все до снаги.
Між буднів - родзинка,
Це знають не тільки боги.
Всміхається радо -
І щасно відлунює світ.
Закохана лада,
І завжди сімнадцять їй літ...
Свидетельство о публикации №110121104089
Светка Соловьева 11.12.2010 15:16 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 12.12.2010 14:06 Заявить о нарушении