Небесне покривало
Небесне покривало
Розтріскалось на зоряні вогні.
У чому річ?
Не кликала- не звала.
На всій планеті я і ти- одні.
І птах нічний,
Не розривая тишу,
Крилом своїм поманить в небеса.
Мій крик німий
Тебе вже не залишить.
Бринять у небі наші голоса.
Свидетельство о публикации №110121103644
Валентина Сердечко Окулова 12.12.2010 00:45 Заявить о нарушении
Валентина Сердечко Окулова 12.12.2010 01:02 Заявить о нарушении