Я повернувсь...

Я повернувсь туди,де небо в зорях,
Де горобина,ніби ти сама
Де ти була зі мною зовсім поруч,
І ніч була для нас обох одна.

Ми сни одні дивилися з тобою,
І в них завжди було все до ладу,
Ми в любощі впадали з головою,
Немов жили у райському саду.

Я випивав тебе всю до останку,
Всю пив до дна,я пив і знов хотів,
І так тривало з вечора до ранку,
Допоки я від тебе не п'янів.

Від випитого виростали крила,
П'янкий нектар я пив з твоїх долонь
І ти була в той час така вродлива,
Який горів в очах твоїх вогонь!

Я цілував твої засмаглі руки,
Все тіло поцілунками вкривав,
Та як завжди,приходить час розлуки,
І день,і час останній той настав.

Я повернувсь туди,де небо в зорях,
Де горобина,ніби ти сама
Де ти була зі мною зовсім поруч,
Де ти була,тепер тебе нема.


Рецензии