Потусторонн й електорат
КАЖУТЬ ЛЮДИ , З ТОГО СВІТУ
НІХТО НЕ ВЕРТАЄТЬСЯ ,
АЛЕ ЩО ТАМ ГОВОРИТИ ,
ЦЕ ЯК ПОЛУЧАЄТЬСЯ .
ОСЬ В СУСІДНЬОМУ СЕЛІ
ДІД БАБИ ПАРАСКИ
РАПТОМ ВИЛІЗ З ПІД ЗИМЛІ
Й ПОВЕРНУВСЬ …БУДЬ ЛАСКА !
БАБЦЯ ГЛЯНУЛА З ВІКНА
Й ПОЧАЛА ХРЕСТИТЬСЯ .
РОКІВ ДВАДЦЯТЬ ЯК ВОНА
МОЛОДА ВДОВИЦЯ .
А ДІД РВЕТЬСЯ , ЯК НА ЗЛО .
-ПУСТИ , БАБО . В ХАТУ !
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРИЙШЛО :
ЙТИ ГОЛОСУВАТИ ,
МЕРА ВИБИРАТИ …
-ЯКИЙ МЕР ?!
ТИ ВЖЕ ПОМЕР !
Й ПАСПОРТ ТРЕБА МАТИ …
-ХІБА СТАНЕ ХТОСЬ ТЕПЕР
ЩОСЬ ПЕРЕВІРЯТИ ?!
КАЖЕ ДІД ,-В ОСТАННІЙ ЧАС
НА КЛАДОВИЩІ У НАС –
ПІВ ЕЛЕКТОРАТУ …
ДІД ІВАН ТА ДІД СТЕПАН,
ТА ПРАБАБЦЯ СВАТА
ВЖЕ НАПЕВНО В ТРЕТІЙ РАЗ
ЙДУТЬ ГОЛОСУВАТИ .
А Я ТІЛЬКЕ ВПЕРШ З.ЯВИВСЬ ,
ТА ХІБА Ж ЦЕ ЧУДО ?!
ТАК ЩО , БАБЦЮ , НЕ БАРИСЬ ,
А СКОРІШ У ДІМ ВПУСТИ ,
БО КВОРОМУ НЕ БУДЕ !
Свидетельство о публикации №110121005963