Про депутатськ подарунки

ПРО ДЕПУТАТСЬКІ ПОДАРУНКИ .





ДЕПУТАТ У КОЖНУ ХАТУ
ПОДАРУНОК ДАВ НА СВЯТО :
КАРАМЕЛЬКИ , ШОКОЛАДКИ
Й КАЛЕНДАРИКИ НА ЗГАДКУ …

-МЕНІ ДРУЗІ КУПУВАТИ
ЦЕ ДОПОМАГАЮТЬ ,
Я Ж , ЯК БІДНІ ДУПУТАТИ ,
МАЮ ТЕ . ЩО МАЮ …

ЛЮДИ ПОДАРУНКИ БРАЛИ ,
БРАЛИ Й ГОВОРИЛИ :
-ЯК БИ Ж «ДРУЗІ» ТІ НЕ КРАЛИ
Й З ВАМИ НЕ ДІЛИЛИСЬ ,
МИ ТЕ Ж МАЛИ Б ТЕ , ЩО МАЛИ ,
ЖИЛИ Б Й НЕ ЖУРИЛИСЬ …


Рецензии