Пов домлення
ПРИЙШЛА ПОВІСТКА
З ВІЙСЬКОМАТА:
« ПОВІДОМЛЯЄМ ВАС ,
БАТЬКО Й МАТИ,
ВАШ СИН НА СЛУЖБУ
ПІДЕ В СОЛДАТИ .
АЛЕ ДЕРЖАВА
В НАС НЕ БОГАТА ,
ТОМУ ІЙ ТРЕБА
ДОПОМАГАТИ .
ЯКЩО ПОЧНЕТИ
СИНКА ЗБЕРАТИ
ТА ВІДПРАВЛЯТИ
ЙОГО В ДОРОГУ ,
КУПІТЬ БОТИНКИ
ЙОМУ НА НОГИ ,
БО ЯК ВІН СТАНЕ
В ВІЙСЬКАХ СЛУЖИТИ ,
ЯКЩО НЕ БУДЕ
В ЧОМУ ХОДИТИ ?
А ЩЕ КУПІТЬ
ЙОМУ БУШЛАТА
ТА НЕ МІШАЛО Б
І АВТОМАТА .
А З НИМИ РАЗОМ
ВЖЕ НЕ ЗАБУДЬТЕ
І ПРОТЕГАЗА .
З БОЄКОМПЛЕКТОМ
НЕХАЙ ВІН ЗРАНКУ
ВИІЗДЖАЄ ДО НАС
НА ТАНКУ .
ЯКЩО ПІЛОТОМ
БУТИ СИНКУ ,-
ТО В РЕАКТИВНОМУ ЛІТАКУ .
СЛУЖИТИ В МОРІ ,
ТО В ЧАС УМОВНИЙ
ХАЙ ПІДПЛИВАЄ
В ПІДВОДНІМ ЧОВНІ …
І ПРО ПРОДУКТИ
НЕ ЗАБУВАЙТЕ :
МІШОК КАРТОПЛІ
В ДОРОГУ ДАЙТЕ ,
ТА КАБАНА ,
АБО ТЕЛИЧКУ,
МІШОК МУКИ ,
АБО ПШЕНИЧКИ…
ВІДРО ОЛІІ
ТА БОЧКУ САЛА ,
БІДОН ГОРІЛКИ
НЕ ПОМІШАЛО Б …
ЗРОЗУМІЛО ,
ЩО НЕ НА П.ЯНКУ ,
А ДЛЯ ЗАПРАВКИ
ВІЙСЬКОВИХ ТАНКІВ ..
ЙОМУ НА ДОВГО
ЦЬОГО НЕ ХВАТИТЬ ,
ТО Ж ПОЧЕНАЙТЕ
ТЕПЕР ВЖЕ ГНАТИ …
ТА НЕ ЗАБУДЬТЕ
ПРО ГРАНАТИ .
КУПИТЬ ІХ МОЖНА
У МАГАЗИНІ
У ЧЕЧЕНЦІВ
АБО ГРУЗИНІВ .
І БОМБУ ТРЕБА
БУЛО Б В ДОРОЗІ .
ВОНА В ОДЕСІ Є-
НА ПРИВОЗІ .
ЯКЩО ОЦЕ ВСЕ
ДАСТЕ ВИ СИНУ ,
ТО ЗАХИСТИМ МИ
УКРАІНУ.
А ЯК НЕ ЗМОЖЕМ
ВСЮ УКРАІНУ,
ТО ХОЧ ІДНОГО
ВАШОГО СИНА .
Свидетельство о публикации №110121005908