Кум чудеса медицини

 КУМ І ЧУДЕСА МЕДИЦИНИ  .






ЛЮБИТЬ КУМ ГРИБИ ЗБИРАТИ ,
РЕГУЛЯРНО ХОДИТЬ В ЛІС .
ПО НОЧАМ НЕ МОЖЕ СПАТИ ,
ЯК З ВІДРО ХОЧ НЕ ПРИНІС .

А УЧОРА КУМ НАПИВСЯ
ТА ЗАБРІВ В ЯКІСЬ КУЩІ ,
А ТАМ ВОДЯТЬСЯ КЛІЩІ ,
ТО ОДИН ІЗ НИХ ВЧЕПИВСЯ ,
СТИДНО МОВИТИ  ЗА ЩО …
ОХ, БУЛО ЖЕ І МОРОКИ
КУМУ З ПРОКЛЯТИМ КЛІЩОМ !

ЩЕ ЯК В ЛІСІ ЗАСВЕРБІЛО ,
КУМ АЖ БІЛИМ З ЛЯКУ СТАВ ,
БО ВІД ЖІНКИ ТАЙНО ДІЛО
ВІН З КУМОЮ УЧОРА МАВ .

ГОВОРИВ ЙОМУ СУСІД,
ЩО Й В МІСТЕЧКУ Є ВЖЕ СНІД.
КАЖЕ : ЦЕ ТАКА ХВОРОБА ,
ЩО ДОВОДИТЬ ВРАЗ ДО «ГРОБА «,
І ВОНА ЛИШ ТИХ ХАПАЄ ,
ХТО ЧУЖИХ ЖІНОК ЧІПАЄ…

КУМА  БІДНОГО ТІПАЄ.
ВІН ЗАБУВ ВЖЕ ПРО ГРИБИ .
ЩО РОБИТИ , Й САМ НЕ ЗНАЄ,
АЛЕ ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТЬ ,
КОЛИ СПЕРЕДУ СВЕРБИТЬ .

ВПЕРШ ДОДОМУ  ПРИБІГАЄ
БЕЗ ЄДИНОГО ГРИБА .
КАЖЕ ЖІНЦІ , МОВ ,НЕМАЄ .
ТА ЗДИВОВАНО : - ХІБА ?!

АЛЕ НЕ ПРИЗНАВСЯ ЖІНЦІ ,
ЩО У НЕГО ТАМ В ШИРІНЦІ ,
І КУМІ НЕ ПОКАЗАВ .
ТУТ ЩЕ Й ЖІНКА НАЛЯКАЛА ,
ПРО СНІДАНОК ЩОСЬ СКАЗАЛА .
З ПЕРЕЛЯКУ ЧУТЬ НЕ ВПАВ .

У ЛІКАРНЮ КУМ ПРИХОДИТЬ .
МОЛОДУ СЕСТРУ ЗНАХОДИТЬ .
СТИД І СРАМ ! А ЩО РОБИТЬ ?!
КАЖЕ : - СПЕРЕДУ СВЕРБИТЬ …
ЩО ТАКЕ ТАМ ? МОЖЕ, ПРИЩ ?!

ДІСТАЄ … ЗАПЛЮЩИВ ОЧІ …
А СЕСТРА ЯК ЗАРЕГОЧЕ …
-ПРИЩ З НОГАМИ ! ЗВЕТЬСЯ –« КЛІЩ»!
 
КУМ САМ ГЛЯНУВ , ЩЕ Й ПОТРОГАВ .
-СПРАВДІ КЛІЩ! І , СЛАВА БОГУ !
ДУЖЕ ,- КАЖЕ ,-ГАРНИЙ КЛІЩ !...

САМ ВІД РАДОЩІ  АЖ СЯЄ!
А ЛІКАРНЯ ВСЯ ВИЙМАЄ …
ВЛІЗ ДАЛЕКО ПАРАЗІТ …
НО А КУМ СОБІ СПІВАЄ…
КЛІЩ – ЦЕ ВСЕ Ж-ТАКИ НЕ СНІД!

В ХІД ПІШЛИ ШПРИЦІ , ПІНЦЕТИ …
В ПРОЦЕДУРНІМ КАБІНЕТІ
ПЕРЕДАЧА ЙДЕ « ПРО ЄТО «.
ВІД СЕСТРИ І ДО ВРАЧА
ЗБІГЛИСЬ ГЛЯНУТЬ НА КЛІЩА .

- ДА ,- ХТОСЬ КАЖЕ ,- КЛІЩ НІЧОГО ,
- І НЕ  ТЕ , МОВ , ЩО У МОГО_
В МОГО – МЕДИЦИНСЬКИЙ ПРИЩ…
ІНША КАЖЕ :- КЛІЩ , ЯК КЛІЩ …
БАЧИЛА ЩЕ НЕ ТАКОГО …

ХТОСЬ ВЗЯВ КЛІЩІ У ЗУБНОГО ,
ЩОБ КЛІЩАМИ УХОПИТЬ ,
АЛЕ КІНЧИЛОСЬ НЕЛОВКО :
ВІДІРВАЛАСЯ ГОЛОВКА …
У КЛІЩА …В ОСТАННЮ МИТЬ .

ЩО РОБИТИ ? ЯК ДІСТАТИ ?
СТАЛИ СПІРТОМ  ПРОТИРАТИ ,
І ОЛИВОЮ Й СОЛИТЬ …
ВСЯ ЛІКАРНЯ ОЦЕ САМЕ
ПЕРЕТРОГАЛА РУКАМИ …
КУМ ЛИШ КРИВИТЬСЯ  Й СОПИТЬ .

ДОВИЛИ КУМА ВСІ РАЗОМ
ДО ЕКСТАЗУ І ОРГАЗМУ …


КОЛИ КУМ ПРИЙШОВ ДО ХАТИ ,
СТАВ ЛІКАРНЮ ВИХВАЛЯТИ .
КАЖЕ:-НАША МЕДИЦИНА
ЧУДЕСА МОЖЕ ТВОРИТЬ !
ТАК З ДРУЖИНОЮ ПРИЄМНО
НЕ БУЛО , ТА ЩЕ Й ДАРЕМНО …
ТРЕБА БУДЕ ПОВТОРИТЬ …


Рецензии