Акромурабба

Виручай,        іван-чай,        розгулявсь        ювіляр:
Іван-чай        попивав          і кривлявсь,      як фігляр.
Розгулявсь      і кривлявсь      і сміявсь         цей наш пан.
Ювіляр,         як фігляр,       цей наш пан       впав у яр...
               
*
Дивовид         остогид:         ллють дощі        і сльота.
Остогид         бруд і гид,      сніг з кущів      заліта.
Ллють дощі,     сніг з кущів,    як хрущі          від небес.
І сльота        заліта           від небес         до плота.


Рецензии