Хто Ви?..
І ким ви все є?
Зніміте вже з мене
Важкі ті окови,
Бо гасне вже сонце моє
Гасне вже, гасне...Тікає проміння
І світла все менше стає
Відкиньте, відкиньте
Глухе те каміння
Воно мені біль завдає...
Все ріже і ріже... і рве без упину
А навкруг лиш темрява є
Тихо і пусто. Скажіть мені, хто ви?
І ким ви насправді всі є??
Дужче і дужче все тиснуть окови,
Каміння сильніше той біль завдає
Лунають здалеку чиїсь настанови
Хто ж все це каже? Ким же він є?..
І я вже байдужа, забита тим болем
І вже все одно, хто ви є...
І згасло те сонце, і біль ущухає
І мертве вже тіло моє...
Свидетельство о публикации №110121004292