Дивак
Малинове сонце мене веселить.
Малиновим красить пороги.
Малиновим красить дороги.
Малиновим небом кричить.
Малиновим хоче бути завжди.
Малинові віконця.
Малинове сонце ховається за горизонт.
Вечір сьогодні добряк -
Малиновою краскою
Сонце вечірнє
Малює вечір - дивак.
Свидетельство о публикации №110121004267