Одна надiя осталася на зорi

Вечірнє  місто  мов мороз , на хрусталі
Дивлюсь в вікно,а біль не покидає
Без тебе сумно  і  мороз  на серці теж
А я не сплю  на   тебе  я  чекаю   

А зорі падають як вибрати таку
Мене почула і збулось моє бажання
Дзвінок у дверях на порозі ти
Мене обняв я розцілую тебе

А я чекаю і чекаю  на тебе
Одна надія осталася на зорі
Мені ти Боже цю ю  нічку подари
Щоб виконала зіронька бажання

А зорі падають як вибрати таку
Мене почула і збулось моє бажання
Дзвінок у дверях на порозі ти
Мене обняв я розцілую тебе

Найти я хочу тебе , може теж
Замерзло серце відігріти його треба
Так загадай  на мене то же ти
Якщо у двох то збудеться бажання
 


Рецензии