Обичам те!

Недей целува, ако и без това
намираш в дните радост.

Недей обича, ако можеш
и без тази обич да си жив.

Недей да шепнеш скъпи думи,
ако не си готов заради нея

и смъртта да срещнеш
ти щастлив.


Рецензии