Цiнуй життя
Шепоче листя в'янучого присмак.
І хор птахів - так дивно, мить за миттю,
Крилом нічним деінде блискав.
Цінуй життя - кричало все навколо,
І посміхався в хмарах жвавий вітер.
І вікнами підморгувала школа,
Коли додому йшли маленькі діти.
Цінуй життя - якщо ще не цінуєш,
Шепоче листя в'янучого присмак.
І всі думки чомусь собі малюють
Теперішнього щастя світлі риси.
(8.12.2010)
Свидетельство о публикации №110120806762