Я бачив

Я бачив тебе у сні
Коли сонце у морі блищало
Я бачив тебе в пітьмі
Коли ти від страху кричала
Я бачив сльози твої
Коли щастя від тебе тікало
Я бачив думок рої
Коли сердце від болю стогнало

Одна, одна
Залишила мене, без сну
Одна, одна
Вкрала єдину, мрію мою

Я бачив твої сліди
Що вели до серця чужого
Я бачив що треба піти
Та не міг зробити нічого
Я бачив як небо горить
Там де я будував вхід до раю
Я бачив щось робить
Але просто тебе я  втрачаю

Одна, одна
Залишила мене, без сну
Одна, одна
Вкрала єдину, мрію мою


Рецензии
Как всегда - ВЕЛИКОЛЕПНО! И прбирает до мурашек....

Иванночка   16.02.2011 00:47     Заявить о нарушении