Восени

Яка світлінь в осінньому саду!
Яка печаль несплаканої тиші!
Стрічаючи багрянцеву орду,
Чуття стають гостріші і мудріші.

Розважливий не стримає ходу.
Завжди квапливий піде повільніше...
Така світлінь в осінньому саду!
Така печаль несплаканої тиші!


Рецензии