Там, де

….…….….…….*….….…….…….

Там, де вітер блукає понуро,
Дам де сонце сходить в пітьму,
Там, непевно, моє минуле
Розриває тенети сну.

Навіть ближні, такі чудові,
Різнобарвами тихих слів,
Не збагнуть, не відчують ніколи,
Те, що зараз живе у мені.

Може прірва, а може дихання -
Необмежного сяйва блакить.
Без надії, та без сподівання
Тисячоліття стиснуті в мить.

Де взаємини спогадів терпких,
Там, де квітам крізь кригу рости,
Так багато гарячих, відвертих,
Недоторканих почуттів.

                7 Грудня 2010 р.

….…….….…….*….….…….…….


Рецензии