Живи, Украина!
Велична державо,
У праці й свободі ти долю знайшла.
Народів надія, і гордість, і слава,
Крокуй, незалежна, до світла й тепла.
Крізь бурі й негоди стелились дороги —
Ми нечисть ворожу у битвах змели.
Хай сяє нам вічно зоря перемоги,
Ми щастя під нею своє здобули.
Ми вийшли майбутнє своє будувати,
Шумлять хай врожаєм сади і поля.
Синіють під небом Дніпро і Карпати,
Шануються кримська й шахтарська земля.
Міцній, Батьківщино,
живи, наша нене,
В Тарасовім слові і в наших серцях.
Ти — пращурів давняя мрія здійсненна,
Живи, Україно, сьогодні й в віках!
Серпень 2007 р.
Свидетельство о публикации №110120708769