Темнавий сад...

Темнавий сад, глухий,забутий,
В тінистій сутені дріма.
Тиш заворожена, німа
Наллята у прозорий бутель.
Її нам виніс добрий гном,
Щоб утішались, як вином.

У цім величнім вертограді
Побачиш не дерева - храм,
Де нишкне суєта і гам,
Де подорожнім завжди раді,
Де втома і душевний щем
Тихцем розтануть під кущем.

Приходь сюди, немов додому,
Приходь о будь-якій порі -
Затишно вдень і при зорі
І літньому, і молодому,
Бо тут спокоєм обніма
Тиш заворожена, німа...


Рецензии
Какая красота... просто отрада для души. Спасибо.

Светка Соловьева   07.12.2010 17:33     Заявить о нарушении