Ми були там, ми бачили простори...

Ми були там, ми бачили простори.
І небо було наше, і зорі - більш нікого.
Я бачила востаннє в очах твою надію
і було все одно, реальність то, чи мрія.

Закінчився той сон і ніч, мов Новорічна,
Покинула в минулому буденне і одвічне.
Залишила самотність і лиш слабенький спогад,
А може це й міраж, а може тільки здогад.

Не треба намагатись змінити щось на краще,
Але продовжуй, хоч може це і важче,
Любити те, що нас вже не врятує,
Боротися за вічність, що більше не існує...


Рецензии
ми були там, що більше не існує...

Ольга Нью   18.01.2011 02:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.