Щаслива

Яке щастя, що я живу,
Усміхаюсь,дивлюся в небо!
Я ніколи, повік не помру,
Поки все це душі моїй треба!
          Грає сонце і щічки лоскоче
          І співає із серцем разом.
          Білий сніг зазирає в очі,
         Я його поцілую – цьом.
І так хочеться мріяти знову,
Цю химеру щасливу нести,
І приємну, довгу розмову
Про безсмертя із Богом вести,
           Подивлятися друзям в очі
           І летіти крізь спокій небес.
           Тільки радість вперед мене кличе,
           Тільки сенс, що в душі воскрес!
Хай же грають вітри на трембітах,
Сни осінні не будуть сумні!
Безтурботні,веселі, мов діти,
Молоді мої,радісні дні!


Рецензии