Шлях

Жив колись один собака.
Жив один у полі маку.
Спав багато, думав мало,
А життя собі тривало.

Мав господаря одного.
Дуже дивного такого.
Спав багато, думав мало.
І одне його тримало-
Поле маку.

Все ж він вирішив продати,
Гроші в полі закапати.
І потроху витрачати.
 
Спершу він купив машину,
А до неї бак бензину.
Потім він купив літак
І до нього повний бак.

Потім він продав собаку
І купив собі пиріг.
Вже нема пального в баку.
Він пішов уздовж доріг.


Рецензии