м присвячено

чого ти хочеш?
смутку я не прожену.
Та досить вже моїх очей шукати!
Ось твоє серце, до листа кладу
нехай вертє, цього я не варта!


та господи, втамуй мені той біль.
що як від тіла шмати відривати..
коли болить і з кожним днем сильніш,
як в серці рану залатати?!


Рецензии