***

Всі б'ють на спалах:
смерть їде на колесах.
Щодо цього,
дуже впевненно складалося життя.
Обертатися назад немає сенсу.
Далі теж нема чого чекать.
Ось вони,безсонні ночі.
Атеїзм набув вже іншого кінця.
Я хочу знати,що десь напевно є життя,
і,так,я хочу вмерти.


Рецензии