Не покидають мене думи
Що ти кохаєш ще мене
Що я тебе завожу знову
Як спим ми разом у ночі
Не покидають мене думи
Що ти вертаєшся до мене
Як тільки час настане знов
Щоб повалятись на печі
У нічній безодні
Ми поринемо до бою
Пролунає гул ввісні
Заведемось із тобою
У том полі чарівному
Я шукатиму свій ключ як завжди
Битва довго йтиме знову
І кайдани відмикну назавжди
Пролунає гул небесний
Кров полине під землею
Я с тобою не вгамований
Все копаю я траншею
Не покидають мене думи
Що знов гуляємо із тобою
Що розсіваються тумани
І сонце світить нам вночі
Не покидають мене думи
Що знов зустрінемось з тобою
Знов потрапляю я в кайдани
Але цей раз не в тихом сні
Свидетельство о публикации №110120404290