Коли ми любкались...

Коли ми любкались з тобою,
У тиші хтось бо гомонів 
І серце стукало з луною 
Любов, зробила новий вже посів...

Хвилини "жажди" та наснаги, 
Жбурляли в нас чиїмись ногами, 
І знову брались за своє
Приймаючи своє й моє...

Любов, то штука нездоланна,
Здається, держиш у руках,
Та якось прийде "неке" падло, 
Забравши в мене не своє... 

Отож відноситись спокійно, 
До тої "шняги" треба нам, 
Любити просто, не "блакитно",
Бажати бажано "хохлам"!   

Любов, то добра, черства штука, 
Вона лишає нас себе,
І "робе мрась" із нас тварину, 
Шо завжди, скрізь лише "@бе".. 

Кохайтесь люди, і любіться,
Так гірш не буде -  я  кажу.. 
Та пам'ятайте шо вам, буде 
Якщо кохати лиш себе!

Жушман Д.Ю. (с.) 2.12.10


Рецензии