Про рекламу

Ведуть куми розмову про реклами
Бо їх показують весь час,
Цікаві дивимось  програми
Приколи, куме, розважають нас.

Пиво ллють і розливають
Ми дивемось із подивом на них.
Що шкідливі для здоров’я знаєм
Миттєво голос їх притих.

Одне закінчилось, йде нове -
На екрані різні цигарки.
Про тютюн таке екран бурове...
Знаєш, куме, курять дураки!

Жінкам прокладки рекламують
Без них нема у них життя.
Молоді дівки про це воркують,
Котекси їм піднімають почуття.

А нам, кумець, щоб не хворіти
Мазі, грязі і пігулки пхнуть.
Іноді не можу зрозуміти -
Стільки ліків, а мужики все мруть.

Я в рекламі ліків заблудився.
Все приймаю, а воно болить.
Пропонує лікар, щоб зцілився.
Краще первачка, куме, попить.

Туалети миють аж потіють,
Наче їх не мили вже давно.
Засоби всілякі пропонують,
Не реклама, а одне кіно.

Всі гуляють, «Баунті» смакують
І живуть немов би у раю
Нас с тобою куме провокують,
Щоб і ми найшли свою стезю.

Зажили б тоді, як фараони
І дивились, як танцюють молоді.
Ми б зламали, куме, перепони,
Щоб текло вино по бороді.

І жінки б нас більше не пиляли,
Що ми любимо по чарці осушить.
Самі б фараонам наливали,
Щоб увагу нашу заслужить.

Це куми реклами надивились,
Все змішалось в їхній голові.
З крісел повставали, потягнулись.
Чорті що примарилось тоді.

Не захоплюйтесь рекламою ніколи
Бо накличете собі іще біду.
Розумію, що реклама це приколи
В ній цікавого нічого не знайду.


Рецензии