Перад патопам

                "...і пашкадаваў Гасподзь, што
                стварыў чалавека на зямлі,
                і засмуціўся ў сэрцы Сваім."
                Быцьцё 6:6

Людзкая  распуста, разбэшчанасьць, зло
Ў Гасподняе  сэрца  стралою  ўвайшло.
У смутку  бязьмежным і рашчараваньні
Бог  зрыне  зь  зямлі  ўсё  жывое  у  тло.


Рецензии