День
Я намагаюсь розпочати знов...
Хтось пам'ятає навіть і майбутнє,
Передбачає, програмуючи любов.
Хтось бачить душу, мов прозору сукню.
Так часто ігноруєм репліки із гри.
В тих казино, де ми робили ставки -
Музейні, запорошені книжки...
Старого патифона музика лунає,
Пошкрябаних платівками сердець,
На креноліни часу наступає
День, під химерним гаслом www...
Свидетельство о публикации №110120106637