На добро

Ще дойдат дни честити –
няма да е вечно тъй;
и след най-тежка зима упорита
идва пролетта.

Вдигни глава! Ще е всичко на добро…

Ще те целуне любимото момиче
и пак ще бъдеш весел и засмян –
ще ехти от щастие сърцето
и ще виждаш ти света отново
в светлина облян.

Чуваш ли? Вдигни глава!


Ще ме целуне любимото момиче…
Ако ме обича то.
Ако не са ме лъгали мечтите.
Тогава ще е всичко на добро.


Рецензии