Перше кохання

Райдужне щастя без меж  i без краю
Перлами сонця в устах розцвiтає-
Лагiдна струнка грайливо дзвенить,
Перше кохання - це радiстна мить.
Лагiдна струнка грайливо дзвенить,
Перше кохання - це радiстна мить.

Кожен iз вас про цю iстину знає,
Може й забуде, а може знадає
Той процiлунок, нежданий як грiм,
Щирiсть ясну, що передана в нiм.
Той процiлунок, нежданий як грiм,
Щирiсть ясну, що передана в нiм.

Серце в морози воно зiгрiває,
Радiсть i горе завжди роздiляє-
Знову i знову квiтки запашнi
Нiжно дарує коханiй у снi.
Знову i знову квiтки запашнi
Нiжно дарує коханiй у снi.

Перше кохання так швидко минає,
Тiльки слiди у серцях залишає-
Нам не вернути вже тих почуттiв,
Перше кохання - єдине в життi.
Не повернути вже тих почуттiв,
Перше кохання - єдине в життi.


Рецензии